Image Alt

Arrangementen zoeken

Beleef samen een gezellige weekendje weg in Montferland. U brengt een bezoek aan Kasteel Bergh in 's-Heerenberg en u maakt een mooie rondvaart vanaf Rees. Als afsluiting kunt u genieten voor een heerlijk High Tea bij 't Peeske.
Ontdek een schitterend stukje Nederland per scooter en kom 2 dagen genieten in de Gelderse streek Montferland. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Samen met vriendinnen genieten van een nachtje weg en onder het genot van een heerlijke Pancake Tea is er alle tijd om weer eens gezellig bij…
Verras uw geliefde met een romantisch weekendje weg. Laat tijdens dit weekend de romantiek opbloeien en vergeet even de wereld om u heen. Overnacht in een hip ingerichte kamer van het voormalige douanekantoor en geniet op de 2e dag van een heerlijk 3-gangen diner bij een nabijgelegen restaurant. Kom samen genieten op het Gelders Eiland,…
Geniet samen van een heerlijk weekendje weg op het Gelderse eiland, in Tolkamer. U wordt hartelijk verwelkomd met een feestelijk welkomstdrankje bij een nabijgelegen restaurant. Verken de omgeving te voet of met de fiets en sluit de dag af met een 3-gangen verrassingsdiner in een restaurant in de buurt. Overnachten doet u in een Rijksmonument!
3 Dagen er even tussen uit op het Gelders Eiland, Tolkamer. Waai heerlijk uit tijdens een wandel- of fietstocht in de prachtige omgeving en geniet na een sportieve dag in de buitenlucht van een heerlijk hoofdgerecht in een nabijgelegen restaurant. U overnacht in een historisch rijksmonument.
Zin om er even tussenuit te gaan? Kom naar Tolkamer en stap op de fiets om het rivierenlandschap te ontdekken. Geniet tijdens het fietsen van de aangename rust en bewonder het prachtige natuurschoon. U overnacht in een schitterend rijksmonument aan de Rijn dat is omgetoverd tot een gemoedelijk hotel.
Bent u toe aan een beetje ontspanning, is het tijd om het drukke leventje even te ontgaan? Dat komt mooi uit. Ontdek de prachtige omgeving van het mooie stadje Tolkamer. Ga op pad en bewandel één van de vele wandelroutes, kies een mooie plek uit voor een hapje en een drankje uit de goed gevulde…
Zin om een dagje sportief bezig te zijn? Stap op de mountainbike en maak een schitterende tocht door het Montferlandse landschap. Geniet onder het genot van mooi uitzicht van een lunch. Na een sportieve dag op de mountainbike kunt u genieten van een welverdiende barbecue.
Beleef samen met uw vriendinnen een gezellige weekendje weg in Montferland. Stap samen met uw vriendinnen op de scooter en maak een mooie scootertocht door het Montferlandse landschap. Tijdens de scootertocht kunt u onderweg een stop maken en onder het genot van een uitgebreide high tea gezellig bijpraten.
Verras uw geliefde met 3 romantische dagen er op uit in een prachtig stukje natuur, Montferland. Overnachten in een modern 3-sterrenhotel, genieten van een candle light diner, samen ontbijten en het Montferlandse landschap ontdekken. Romantisch genieten in Beek.
Zin om er samen met een vriendin even tussenuit te gaan? In Montferland kunt u samen op de fiets stappen en door het prachtige Montferlandse landschap fietsen en genieten van de aangename rust. Geniet na een actieve dag in de buitenlucht van een 3-gangen menu.
Ontdek een schitterend stukje Nederland en kom 2 dagen genieten in de Gelderse streek Montferland. U wordt ontvangen met een glaasje wijn en hapje. Samen met vriendinnen genieten van een nachtje weg en onder het genot van een heerlijke high tea is er alle tijd om weer eens gezellig bij te kletsen.