Single Post

Restaurant Carpe Diem

Wanneer u uw bezoek aan Montferland heeft volbracht, is niets beter dan een heerlijk hapje te eten, en waar kan dat beter als in een historische boerderij?

Bij dit restaurant wordt u verrast door de verse en lekkere biologische producten van de streek. Daarnaast serveert het restaurant ook producten welke gebonden zijn aan het seizoen, dit zorgt ervoor dat de menukaart iedere 2 maanden vernieuwd wordt. Voor diegenen die uitgebreid willen eten biedt het restaurant een gangen menu aan, oplopend tot wel 7-gangen! Liever zelf in de hand hebben wat u eet? Bij het restaurant kunt u ook à la carte eten.

Dineren met belevenis

Bent u op zoek naar een echt avondje uit? Ook dat heeft het restaurant te bieden! Tussen oktober en mei organiseert het restaurant avonden met Zingende Obers. Op deze avond mag u heerlijk genieten fan een prossecco met een amuse, gevolgd door een heerlijk 4-gangendiner. Gedurende deze avond wordt u bediend door de Zingende Obers en zullen zij u tussen de gerechten door vermaken met hun prachtige stemmen.

Openingstijden:
Voor een heerlijke lunch kunt u tussen 11.30 en 16.00 terecht bij het restaurant. Voor het à la carte diner opent het restaurant om 17.30 uur.

Contactgegevens
Langeboomsestraat 5
7046 AA Vethuizen-Montferland
0314-65 14 24
info@hotelcarpediem.nl
www.hotelcarpediem.nl