Single Post

Uitspanning ’t Peeske

Uitspanning ‘t Peeske is een restaurant waar u kuntlunchen, dineren of gewoon gezellig even een drankje kan doen. Doordat Uitspanning ‘t Peeske zich bevindt aan het bos beschikt het over een prachtige omgeving waar u voor of na het eten een fijne wandeling, fietstocht of scootertocht kunt maken met familie of vrienden. 

Genieten en ontspannen tussen de Montferlandse bossen

U kunt bij uitspanning ’t Peeske terecht voor een kop koffie bij de open haard of een wijntje op het terras. Naast een lekkere kop koffie of een lekker wijntje kunt u hier ook een lekker lunchen of genieten van een culinair diner. Heeft u dieetwensen? Geen probleem! Hier kan het restaurant ook rekening mee houden. Zo is het voor ieder een gezellig uitje en één en al genieten van de prachtige omgeving. 

 De meeste mensen beschrijven Uitspanning ‘t Peeske als een fijne plek waar je lekker een terrasje kan pakken en genieten van het lekkere eten.  

Uitspanning ’t Peeske is een monumentaal pand dat in 1924 is opgericht en na meerdere huurders uitgegroeid is tot een uitspanning met veel uitstraling en bekendheid in de regio. Het restaurant is in 2003 gerestaureerd en door middel van een serre verbonden met een oude schuur. 

Openingstijden
Uitspanning ’t Peeske opent om 10:00 uur, de keuken is geopend van 11:00 uur tot 20:30 uur.

Contactgegevens
Peeskesweg 12  
7030 CH Beek
0316-532804
info@peeske.nl
www.peeske.nl