Single Post

Restaurant MEZZO

Het Mezzo restaurant kiest voor gerechten waarbij u de ingrediënten in elk gerecht zeker kan herkennen. Onder leiding van chefkok Barry worden seizoensgerechten heerlijk geserveerd met een moderne draai. Door het gebruik van de echte seizoensproducten zult u uw smaakpapillen zeker verwennen. Er staat dan ook elk seizoen een nieuw verrassingsmenu voor u op de kaart. Het restaurant is gespecialiseerd in de Italiaanse en Franse keuken.

In het restaurant wordt u hartelijk verwelkomd door gastvrouw Wendy. Zij zal ervoor zorgen dat u zich gedurende de hele avond net als thuis voelt. De gehele avond zal zij u kunnen voorzien van lekkere Franse en Italiaanse wijnen, welke voor u met zorg worden uitgezocht, passend naar uw gerecht.

De combinatie van goede zorg vanuit het personeel en de heerlijke gerechten zorgt er voor dat mensen al tientallen jaren terugkomen bij dit restaurant.

De meeste mensen beleven een leuke en gezellige avond bij het Mezzo restaurant!

Bij Mezzo restaurant kunt ook terecht voor feestelijke gebeurtenissen. Hierbij kunt u denken aan een walking lunch/dinner, een lunchtafels of voor bruiloften en jubileums.

Na een avondje uit niet meer naar huis willen? Dan biedt dit restaurant ook voor de mogelijkheid om te overnachten in 1 van de prachtige hotelkamer.

Openingstijden
Op woensdag t/m zaterdag opent het restaurant om 17:30 en sluit weer om 23:30
Op zondag opent het om 17:00 en sluit om 20:30
Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten

Contactgegevens
Hooglandseweg 6,
7047 CN Braamt
0314 760 222
info@mezzo-montferland.nl
www.mezzo-montferland.nl