Single Post

‘T Eethuys

Bij ‘t Eethuys Didam kunt gezellig met uw gezelschap een hapje eten een in een sfeervolle Franse omgeving. Het restaurant staat bekend om zijn lekkere vlees– en visgerechten. Voor de vegetariërs onder ons kan natuurlijk rekening gehouden worden! Op de kaart staan zowel klassiekers als afwisselende gerechten, dus voldoende variatie om iedereen van een goed diner te kunnen voorzien. 

De meeste mensen raden voornamelijk de lekkere tapas van het restaurant aan

‘t Eethuys beschikt over een terrasje waar je lekker kan zitten en kan genieten van het eten. Ook is het restaurant gemaakt zodat je restaurant rolstoel toegankelijk en heeft gratis wifi. ‘t EetHuys licht midden in Didam en in de omgeving is genoeg parkeergelegenheid dus u hoeft zich geen zorgen te maken over waar u uw auto kwijt kan 

Het restaurant licht midden in Didam en is makkelijk om te komen.  

Openingstijden 
‘t Eethuys is van Woensdag t/m zondag open van 16:00 uur tot 22:00 uur
Op de dagen maandag en dinsdag is het restaurant gesloten

Contactgegevens 
Hoofdstraat 2
6942 AT Didam (gem Montferland) 
0316-769046
info@heteethuys-Didam.nl
www.heteethuys-didam.nl