Single Post

Restaurant Kasteel Heeren Dubbel

Bent u op zoek naar een bijzonder plekje voor een lekker kopje koffie of lunch? Dan zit u bij Kasteel Heeren Dubbel goed! Dit restaurant is te vinden op de binnenplaats bij Kasteel Huis ten Bergh. U komt dit plein binnen op unieke wijze, namelijk middels een ophaalbrug, hoe fantastisch is dat?!

U kunt bij dit restaurant terecht voor een lekkere kop koffie of thee met een stukje gebak, een lekkere lunch ,een heerlijke high tea of een gezellige wijn- of bierproeverij. Ook dineren is mogelijk in dit unieke restaurant vanaf een groep van 8 personen en op basis van reservatie.

De meeste mensen zijn erg te spreken over de locatie en de geserveerde high tea en lunch.

Niet alleen kun u bij dit restaurant terecht voor de gezelligheid, ook organiseert het restaurant bruiloften, (bedrijfs)feesten en vergaderingen. Kortom; een locatie waar alles mogelijk is.

Openingstijden

Van dinsdag tot en met zondag van 10.30 tot 17.30 uur.

Contactgegevens

Hof van Bergh 8
‘s-Heerenberg
0314 – 67 50 90
info@heerendubbel.nl
www.heerendubbel.nl