Single Post

Restaurant het Tolhuis

Aan de rand van het prachtige Bergherbos ligt in het dorpje Zeddam restaurant het Tolhuis. Dit restaurant is ideaal voor wie op zoek is naar een plekje om even lekker bij te komen na een heerlijke wandeling, voor wie even een korte stop wilt maken of voor wie er gewoon even gezellig op uit wilt.

Bij dit restaurant kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak, maar ook voor een lunch of diner. Zo heeft het restaurant voor het diner lekkere gerechten op de kaart staan, zoals soepen, salades, diverse soorten hoofdgerechten en lekkere broodjes.

De meeste mensen zijn zeer te spreken over het eten en het vriendelijke personeel

Niet alleen voor privé gelegenheden kunt u hier terecht, ook voor gezellige feesten. U kunt ervoor kiezen om uw verjaardag, een jubileum of een gezellig feestje hier te vieren. Tijdens deze feesten wordt de catering geheel voor u verzorgd, zodat u volledig kan genieten. Is dat niet fantastisch?

Openingstijden
Van maandag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur.
Op zondag van 10.00 tot 20.30 uur.

Contactgegevens
‘s-Heerenbergseweg 42
7038CD Zeddam
0314651264
restauranttolhuis@gmail.com
www.hettolhuis.com