Single Post

Restaurant Smouzen

Bij restaurant Smouzen staat de gastvrijheid en de lach van de gast centraal. Na het wandelen in de Morntferlandse bossen of na bezoek te hebben gebracht aan de prachtige kasteelstad, is dit restaurant de ultieme plek om een heerlijk drankje te nuttigen of een hapje te eten.

In dit restaurant kunt op ieder moment van de dag terecht. U kunt er heerlijk lunchen met een salade, een uitsmijter of 1 van de overtreffelijke sandwiches. Daarnaast kunt u kiezen kunt ook nog kiezen om lekker te genieten van 1 van de warme lunchgerechten. Bent u liever op zoek naar een gezellig avondje uit? Dan kunt u ook hier terecht. Hierbij kunt u kiezen uit vless-, vis- of vegtarische gerechten.

Velen hebben op deze locatie al mogen genieten van het gezellige plekje en van het vriendelijke personeel.

Openingstijden

Van dinsdag tot en met donderdag 10.00 tot 22.00 uur.
Op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 00.00 uur.
Op zondag 10.00 tot 21.30 uur.

Contactgegevens
Molenpoortstaat 35
7041BE ‘s-Heerenberg
0314-662366

Smouzen.nl
info@smouzen.nl