Single Post

Brinks pannenkoeken

Bij Brinks pannenkoeken kunt u genieten van de klassieke pannenkoeken of laat u verleiden door een van de bijzondere specialiteiten. Naast pannenkoeken kunt u een heerlijke salade nuttigen of kiezen uit de vele andere gerechten die u bij dit restaurant kunt bestellen.

Daarnaast biedt deze locatie ook arrangementen aan, namelijk de pancake tea en een rondje molen.
Op de website leest u meer over de arrangementen!
Iedere donderdag, uitgezonderd de feestdagen, kunt u voor € 10,50 per persoon twee uur onbeperkt pannenkoeken eten. U bepaalt zelf de toppings, zoet of hartig.

Ook een kinderfeest kan worden afgesloten bij Brinks pannenkoeken. De kinderen versieren hun eigen pannenkoeken of kunnen genieten van frietjes met een snack. Een groot voordeel: bij het eten kunnen de kinderen ook nog eens genieten van onbeperkt ranja en mogen zij aan het einde een cadeautje uitzoeken uit de cadeaukist!
Bent u nog op zoek naar een locatie voor een feest dan kunt u bij Brinks Pannenkoeken ook buiten de openingstijden terecht voor uw feest. Om uw wensen betreft het feest te bespreken, kunt u contact opnemen met Brinks Pannenkoeken.

Brinks Pannenkoeken maakt graag samen met u een feest op maat, zodat het ook helemaal past bij uw wensen. Feesten is het mogelijk met minimaal 40 personen en met maximaal 120 personen.

Interesse? Via de website kunt u online een reservering maken.

Openingstijden
Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag t/m zondag: 12.00 – 20.30 uur

Locatie
Bovendorpsstraat 7
7038 CH Zeddam
Tel: 0314-652 826
info@brinkspannenkoeken.nl
www.brinkspannenkoeken.nl