Single Post

Fietsen door Montferland

Montferland is een prachtig gebied om met de fiets te ontdekken. In Montferland zijn fietsroutes voor u uitgezet. Tijdens het maken van de fietsroute ontdekt u de mooiste plekjes van het gebied per fiets. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan Kasteel Huis Bergh of op de uitkijktoren kijken over het schitterende landschap.

Fietsroutes

32 kilometer fietsroute: u start vanuit het centrum van ‘s-Heerenberg en volgt de route richting knooppunt 80. Vanuit het knooppunt fietst u langs velden en weides. Onderweg komt u langs Kasteel Huis Bergh, de Boetselaersborg, Uitkijktoren, landgoed Halsaf in Babberich. Via knooppunt 25 fietst u naar het nieuwe knooppunt 26 Hoog Elten. Hierna volgt u knooppunt 8. Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden om onderweg een hapje en een drankje te nuttigen.

52 kilometer fietsroute: u fietst langs velden en weides. Onderweg komt u langs Kasteel Huis Bergh, de Boetselaersborg en de Uitkijktoren in Stokkum. Onderweg kunt u een hapje en drankje nuttigen op voldoende plekken.