Single Post

Restaurant ’t Heuveltje

In het restaurant kunt u terecht voor lunches, buffetten en diners. De producten die worden verwerkt zijn van hoge kwaliteit. Op de menukaart staat voor iedere gast wat wils. Recepten uit het familiekookboek worden nieuw leven ingeblazen. Wanneer het zonnetje schijnt, kunt u plaatsnemen op het terras. Online kunt u reserveren via www.heuveltje.nl/formulieren/reserveren-restaurant/

Naast het restaurant heeft ’t Heuveltje een café. In het café kunt u koffie, glaasje fris of een alcoholische drank nuttigen. Dit kan in combinatie met een hapje. In het café kunt u televisie kijken, maar u kunt ook een potje kaarten.

Vergaderen of een feest vieren, het is allebei mogelijk. Zowel bij het vergaderen als vieren van een feest kunt u een lunch, buffet of diner laten serveren. Het zalencentrum kan worden ingedeeld zoals u het wilt. ’t Heuveltje neemt de volledige zorg op zich betreft de locatie en eventuele catering.

Wilt u thuis of op het werk genieten van al het lekkers, dat kan. ’t Heuveltje heeft een uitgebreide cateringservice. U hoeft alleen te zorgen voor een geschikte locatie. ’t Heuveltje biedt naar aanleiding van uw wensen gerechten aan. Gaat u trouwen, bij ’t Heuveltje kan het. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken en te horen welke mogelijkheden er zijn.

Tijdens de feestdagen wilt u kunnen genieten van elkaar en geen zorgen hoe te maken over het eten. ’t Heuveltje neemt het werk graag uit handen. Zij bieden salades en puddingen aan.

Naast restaurant, café en zalencentrum is het mogelijk om bij ’t Heuveltje te overnachten. De kamers zijn voorzien van alle gemakken. U kunt gemakkelijk parkeren en uw fiets stallen. De gemeente Montferland kunt u tijdens uw verblijf ontdekken met zowel de auto als op de fiets.

Openingstijden
Maandag t/m zondag: geopend

Locatie
HCR ’t Heuveltje
St. Jansgildestraat 27
7037 CA Beek
Tel. 0316-532 041
info@heuveltje.nl
www.heuveltje.nl