Single Post

Top 3 romantische uitjes

Bent u ontzettend verliefd op uw partner en wilt u dat laten zien door een super romantische date? Ga er dan lekker op uit met z’n tweeën. Breng wat tijd met elkaar door en leer elkaar nog beter kennen in bijvoorbeeld de sauna of tijdens een romantische strandwandeling. Alle locaties bevinden zich in een mooie groene omgeving.

Samen ontspannen in luxe sauna

Heerlijk samen ontspannen met een dagje Sauna. Het Wellness centrum bevindt zich op slechts 15 minuten van landgoed Ehzerwold. Het hotel bevindt zich op een historisch Landgoed midden in de Gelderse Achterhoek. De streek kenmerkt zich door bossen, landgoederen, kastelen en kleine rivieren. De omliggende natuur is perfect om samen een stukje te gaan fietsen of om even uit te waaien tussen de bomen van de bossen.

Romantisch genieten aan de Kust – Weekendje weg in Egmond aan Zee

Klets lekker bij terwijl jullie hand en hand langs het prachtige strand van Egmond aan Zee lopen terwijl de zon langzaam onder gaat. Ook kunt u genieten van de vele toeristische winkeltjes, terrassen en restaurants in het centrum van Egmond aan Zee. U overnacht in een romantisch 4-sterren hotel en geniet van een uitgebreid diner en ontbijt. Dat wordt genieten in Egmond aan Zee!

Wegdromen in een prachtig kasteel

Samen wegdromen in een fantastisch mooi kasteel, dat is pas op en top romantiek. Het kasteel omringt zich met het cultuurvolle en groene landschap van de gemeente Roerdalen. U kijkt uit op prachtige bosgebieden, oude rivierarmen, stuifduinen en pittoreske plaatjes. Na de mooie strandwandeling kan er ontspannen worden in de sauna, Turks bad, Japanse baden of zelfs in het beautycentrum.