Image Alt

Actief & Avontuurlijk

Beleef een actieve en avontuurlijke dag

Heeft u zin in een actieve of avontuurlijke dag met uw familie, vrienden of met z’n tweetjes. In één van de prachtigste regio’s van Gelderland kunt u zo’n dag beleven. Tijdens de dagen kunt u genieten van de prachtige natuur van de Liemers en onderweg een stop maken om heerlijk te eten en drinken.

Suggesties voor een actieve dag in Montferland

Ontdek de historische kasteelstad ’s Heerenberg:  u wordt gastvrij ontvangen in één van horecagelegenheden in het centrum van ’s Heerenberg. U start de dag met een heerlijke bak koffie en een versnapering van de bakker. U ontdekt de prachtige omgeving en natuur van Montferland. Halverwege de route geniet u van een uitgebreide lunch. U sluit de intensieve dag af met een luxe 3-gangen diner. U overnacht in een comfortabel hotel.

Stoer uitje in Montferland – Mountainbiken door de natuur: cross heerlijk in de buitenlucht door de Montferlandse natuur. Er zijn talloze routes waarmee u langs de mooiste landschappen fiets en de mooiste plekjes. Tijdens de tocht kunt u genieten van een uitgebreid lunchpakket. Deze sportieve dag wordt afgesloten met een luxe barbecue.

Leer de historische stad kennennadat de quizmeester u heeft ingedeeld in teams en instructies met bijbehorende vragen aan de teamcaptains heeft uitgedeeld, gaat u een spannende stadsquiz uitvoeren met moderne middelen, zoals: mobiele telefoon en internet. Op interessante plekken en bij monumentale gebouwen beantwoorden jullie met behulp van de mobiele telefoon vragen. Na de stadswandeling gaat u met de groep heerlijk dineren.

Schotsgolf met Barbecue: kom naar de Liemers voor een ontzettend sportieve dag waarbij u uw familie uitdaagt met een potje Schots golfen. Laat zien hoe goed u bent in golfen! Deze onvergetelijke dag wordt afgesloten met het grillen op de gasbarbecue. 100% gezelligheid gegarandeerd!

Actief & Avontuurlijke arrangementen