Image Alt

Avondje uit

Heerlijk Avondje uit

De Liemers is de ideale locatie om een avondje erop uit te gaan. Voor iedere doelgroep is er wel iets te beleven van het Barghse Huus tot de Magic Cabaret Theater Diner. Ontdek de vele mogelijkheden die worden geboden. Hieronder geven wij u een aantal suggesties.

Een onvergetelijke avond met deze suggesties

Workshop bonbons maken: bij Dongelmans Chocolaterie & Banketbakkerij kunt u samen met uw collega’s, familie en vrienden heerlijke bonbons maken. Wanneer u de workshop heeft gevolgd kunt u vaker genieten van de lekkere smaak van chocolade en de geluksgevoelens.

Het Barghse Huus: heeft u zin om een filmavond te houden of te genieten van een mooi theaterstuk? In het Barghse Huus, gelegen in ‘s-Heerenberg, worden het gehele jaar door films en theaterstukken getoond. Maar er vinden ook muziekconcerten plaats.

Moordspel en Diner in de Liemers – spannende avond: kom naar de Liemers en neem deel met uw gezelschap aan een ontzettend spannend moordspel. Kom erachter wie het beste in z’n rol kan blijven en wie de slechte acteur is. Deze spannende dag wordt afgesloten met een heerlijk 3-gangen menu.

Spellen uitje: ga de competitie aan met jouw familie of vrienden tijdens een pubgame, in het casino of tijdens een potje darten. Uw zangkwaliteiten kunt u laten horen tijdens de karaoke. In de Plok in Didam kunt u de diverse spellen spelen.

Filmhuis Didam: in het filmhuis worden films gedraaid voor elke leeftijd, maar ook voor ieder genre. Bij het filmhuis kunt u een speciale filmwens indienen wanneer u met een grote groep een gezellige avond wil beleven.

Leuke avondjes uit