Image Alt

Bedrijfsevents

Geslaagd bedrijfsevent

Mag uw bedrijf binnenkort een jubileum vieren of is er een ander gelegenheid om de slingers op te hangen? In de Liemers kunt een bedrijfsevent geven naar eigen formaat geven. Ontdek samen met uw collega’s de historische kasteelstad ‘s-Heerenberg of ga op pad met een scooter.

Tips voor een bedrijfsevent

Bedrijfsuitje in kasteelstad ‘s-Heerenberg: na een hartelijk ontvangst met koffie/thee en gesorteerd huisgebak maakt u onder leiding van een gids een rondleiding door het kasteel. Geniet na het ontdekken van de historie van een heerlijke lunch. Na de lunch heeft u de keuze uit 2 activiteiten: bier-en/of wijnproeverij of een stadswandeling. Tijdens de bier-en/of wijnproeverij proeft 4 verschillende wijnen of bieren en krijgt u uitleg. De stadswandeling maakt u onder leiding van gidsen die zijn gekleed in middeleeuws tenue.

Scooteren door het Montferlandse landschap: stap op de scooter samen met uw collega’s en maak een prachtige scootertocht door het Montferlandse landschap. Onderweg kunt u een stop maken om te genieten van een proviand. Breng tijdens het scooteren een bezoek aan Kasteel Huis Bergh of de wijngaard.

Leuke bedrijfsevenementen