Image Alt

Culinair

Kom culinair genieten in De Liemers!

De Liemers is rijk aan een talloos eet gelegenheden. Schuif aan bij een heerlijke high-tea na de omgeving verkent te hebben of geniet van een heerlijke lunch. Alles is mogelijk! Zie hieronder leuke suggesties!

De Liemers barst de lekkernij

Bourgondisch genieten in de kasteelstad: de rijke historie van ‘s-Heerenberg zult u ontdekken tijdens het maken van een rondleiding door Kasteel Huis Bergh. U mag zelf ervaren hoe het is om een munt slaan. Het munt slaan gebeurt onder begeleiding van een muntmeester. Geniet na het verrichten van inspanning van de beste spareribs uit de regio.

Rijn, Wine en Dine arrangement- 3 dagen genieten in Tolkamer: u overnacht in een schitterend Rijksmonument aan de Rijn in Tolkamer, in een voornamelijk Douanekantoor. Vind de de mooiste plekjes van dit schitterende Gelders Eiland. Op de tweede dag van uw verblijf geniet u van een 3-gangen verrassingsdiner waarbij bijpassende wijnen worden geserveerd.

Trips: zo zijn er nog vele andere arrangementen en tripjes die gemaakt kunnen worden in De Liemers. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige scooter tocht waarbij u de omgeving verkent of klets bij onder genot van een heerlijke high-tea + overnachting!

Lekkere culinaire arrangementen