Image Alt

Dagje uit

Dagje uit in een prachtige omgeving

De Liemers is een schitterende omgeving waar wandelaars en fietsers hun hart kunnen ophalen. In de Liemers ligt de historische stad ‘s-Heerenberg. Wist u dat in ‘s-Heerenberg een van de grootste kastelen van Nederland staat. Het kasteel kent een rijke historie. Daarom wordt ‘s-Heerenberg ook wel de kasteelstad genoemd. Wilt u de historie ontdekken in ‘s-Heerenberg of heerlijk barbecueën, het kan allemaal. De Liemers is rijk aan vele leuke uitjes en plekjes waar u 100% geniet!

.

Een onvergetelijk dagje uit!

Historische stadsquizwandelend door de stad komt u langs interessante plekken en monumentale gebouwen waar u met behulp van de mobiele telefoon antwoorden op de vragen kunt beantwoorden. Aansluitend op de stadsquiz krijgt u een rondleiding de toren en wapenkamer.

Rondvaart over de Rijn en de Waal – Genieten op het water met deze tocht! verwen uw partner, een vriend of uw ouders met een prachtige rondvaart over de Rijn en de Waal. U vaart over het drukst bevaren gedeelte. U komt tijdens de tocht diverse schepen tegen die vanuit Duitsland naar Nederland varen of andersom. Met deze rondvaart ontdekt u de prachtige natuur van de Liemers!

Leer Putten, Chippen en Swingen tijdens deze Golfclinic met uw eigen groep: neem een kijkje in de wereld van het golfen samen met uw vrienden, familie of collega’s. Als eerste doet u een beetje achtergrondinformatie en theoretische kennis op waarna u vervolgens zelf leert putten, chippen en afslaan. Op deze golf baan zou zowel de beginnende als de ervaren golfer zich direct thuis voelt!

Grensoverschrijdend groepsarrangement in ‘s-Heerenberg: kom naar ‘s-Heerenberg en ervaar een overweldigende ervaring. Via het prachtige natuurschoon van de Liemers gaat u met de bus de Duitse grens over waar u een bezoek brengt aan Eltenberg. Hier vindt u verschillende bezienswaardigheden. Vervolgens geniet u van een heerlijke lunch in het koetshuis van het kasteel. Neem een kijkje in de schatkamer en sluit deze bijzondere en gezellige dag af met een kopje koffie/thee op het terras van het koetshuis.

Leuke dagjes uit