Image Alt

Feest Organiseren

Spetterend feest organiseren

Bent u binnenkort jarig of wilt u een jubileum vieren? In Montferland zijn er verschillende locaties die geschikt zijn voor het geven van een feest waar men aan terug zal denken. Het feest kunt u onder andere vieren in de kasteelstad ‘s-Heerenberg. Vier uw feest in een van de grootste kastelen van Nederland.

Ideeën voor een feest

Feest vieren in de historische kasteelstadin de historische kasteelstad kunt u een feest geven voor ieder gezelschap in een van de zalen. In de zalen kunnen de DJ of band losgaan en ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Tijdens het feest kunt u genieten van diverse hapjes en van binnenlandse en buitenlandse gedistilleerde dranken.

Ja-woord geven te midden van de bossen: geef elkaar te midden van de Montferlandse natuur met al uw dierbaren om u heen het Ja-woord. Tijdens uw trouwdag zal het u aan niks ontbreken. Uw trouwdag wordt tot in de puntjes verzorgd door het enthousiaste team. Op deze locatie kunt u samen met uw gezelschap de voetjes van de vloer laten gaan onder leiding van een band of dj.

Trouwen in kasteelstad ‘s-Heerenberg: in een monumentaal pand in ‘s-Heerenberg kunt u in de trouwzaal het Ja-woord naar elkaar uitspreken. Er wordt getrouwd in een romantische setting die wordt gecreëerd door het middeleeuwse karakter. Het bruidspaar kan de bruidstaart aansnijden en gefeliciteerd worden door het gezelschap. Wilt u tijdens uw trouwdag de catering uit handen geven? Laat de lokale horeca een fantastische catering verzorgen.

Leuke feesten