Image Alt

Groepsuitje

Organiseer een groepsuitje

Bent u dit jaar verantwoordelijk voor het verzorgen van een groepsuitje? Samen met uw vrienden, familie of met z’n tweetjes op pad gaan. De Liemers heeft een ruim aanbod aan groepsuitjes. Hierbij kunt u denken aan een make-up workshop, spelen van Oud Hollandse spellen of golfen.

Suggesties voor een onvergetelijk groepsuitje

Make up workshop en high tea’enwelke dame vindt het nu niet leuk om met make up bezig te zijn. Tijdens de workshop leert u hoe u de perfecte make-up look kan creëren. Van een dagelijkse make-up look tot smokey eyes. Vaak blijkt dat vriendinnen te weinig tijd hebben om bij te kletsen. Onder het genot van een heerlijke high tea krijgt u de kans om verhalen met elkaar uit te wisselen.

Ervaar de Oud Hollandse spellentijdens deze dag zal de competitie tussen u en uw familie of vrienden hoog oplopen. U kunt gezamenlijk de unieke sport Schots golf ervaren of klootschieten. Naast competitie is van belang om een gezellige dag met uw familie of vrienden te beleven. Sluit gezamenlijk deze dag af met een verrukkelijk buffet.

Mannendag in het gastvrije Didam: beleef samen met uw groep vrienden een stoere dag in Didam. Neem het tegen elkaar op tijdens een potje sumoworstelen of versla uw vrienden tijdens het golfen. Uw kennis over bier wordt getest tijdens de pubquiz. Dus bereid u maar goed voor op de lastige vragen. De stoere mannendag wordt afgesloten met een heerlijk buffet.

Leuke groepsuitjes