Image Alt

Incentives

Stimuleer uw medewerkers met incentives

Wilt u uw medewerkers stimuleren, zodat zij harder voor het bedrijf gaan werken? Een incentive is een beloning om iemand te stimuleren en te motiveren. Het motiveren/stimuleren van uw medewerkers kan op verschillende manieren door het geven van een beloning, cadeaus of reisjes.  Hieronder geven wij u suggesties om uw medewerkers te stimuleren.

Suggesties voor incentives

Bedrijfsuitje met Paintball en Bierproeverij: samen met uw medewerkers kunt een verrassend teamweekend beleven. Een teamweekend met paintball en bierproeverij. Paintball wordt gespeeld op het terrein van het hotel. Met de High Beer proeft u verschillende biertjes met hartige hapjes. U overnacht in een monumentale pand dat is gelegen in het midden van lommerrijke velden, bossen en vennen.

Golfarrangement in Gelderland: u overnacht in een prachtige monumentale villa in Doetinchem dat op 5 minuten loopafstand ligt van het centrum. De hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Sla met uw team op de golfbaan ’t Zelle of de Keppelse Golfclub een balletje. Gezamenlijk gaat u genieten van een 3-gangen verrassingsdiner en Live Cooking Ontbijt in de kookstudio.