Image Alt

Midweek

Geniet van een Midweek

Wilt u samen met uw familie een midweek weg om van elkaar te genieten, tot rust te komen of om een nieuwe omgeving te ontdekken? De Liemers is de ideale locatie waar deze elementen samenkomen.

De Liemers, de ideale locatie voor een familiemidweek

Midweek arrangement – 4 dagen genieten: De Liemers kunt u beschrijven als één van de parels van Gelderland. U overnacht in een sfeervol en gastvrij hotel. Er is een groot aanbod aan mooie fiets- en wandelroutes waarmee u het natuurschoon kunt bewonderen. Na een actieve en avontuurlijke dag geniet u van een luxe 3-gangen menu en diner.

4=3 Midweekaanbieding – fiets arrangement: Een extra voordelige groene en actieve midweek. Wie zegt daar nou nee tegen! Geniet van de prachtige natuur en ontdek de omgeving. Bezoek een gezellig terrasje en klets lekker bij onder het genot van een lekker verfrissend drankje of een biertje/wijntje. U overnacht in een sfeervolle kamer met een uitzicht over de prachtige natuur van de Liemers.

Genieten in Gelderland – Midweek arrangement: Even aan ontspanning toe? Verblijf dan een midweek in de prachtige omgeving van de Liemers met een compleet verzorgd arrangement. Elke ochtend wanneer u lekker wakker wordt staat er een lekker ontbijtje voor u klaar en ’s avonds kunt u aanschuiven bij een heerlijk 3-gangen diner. Ontspan lekker op een terrasje of verken de omgeving te voet of per fiets!

 

Leuke midweek arrangementen