Image Alt

Spelprogramma

Competitie voelen tijdens het spelprogramma

Wilt u altijd al weten hoe het is om de competitie aan te gaan tegen familie, vrienden of collega’s? Toon aan uw familie, vrienden of collega’s dat u de beste bent tijdens het spel. Let op want uw familie, vrienden of collega’s zullen u er niet 123 van door laten gaan met de winst.

Ga de strijd aan met een spelprogramma

Historische stadsquiz: een spannende stadsquiz waarbij u gebruik maakt van moderne middelen. Onder het genot van een kopje koffie of thee met gebak deelt de quizmaster de groep op in teams en geeft de instructies met bijbehorende vragen aan de verschillende teamcaptains. Onderweg komt u op interessante plekken en monumentale gebouwen waarbij u met behulp van de mobiele telefoon de antwoorden op vragen kunt opzoeken. Na de stadswandeling gaat u gezamenlijk genieten van een 3-gangen diner.

Avondje uit met Pubquiz en buffet – Gezellig groepsuitje in Gelderland: durft u deel te nemen aan deze hersenkrakende Pubquiz? Maak er samen met uw gezelschap een gezellige avond van in Didam. U kennis wordt op de proef gesteld. Het team dat de meeste vragen goed beantwoord kan met de eer strijken. Geniet van een heerlijk koud & warm buffet aan het einde van de dag en klets gezellig bij.

Leuke spelprogramma's