Image Alt

Familieuitjes

Gezellige Familieuitjes

Wilt u samen met uw familie iets ondernemen in de prachtige Liemers. De omgeving biedt voldoende mogelijkheden. Breng een bezoek aan een molen, leer golfen, of verken de omgeving met een rondvaart. Leuk voor jong en oud!

Dit zijn leuke familieuitjes in de omgeving van De Liemers

Familie dag in Didam met Molenbezoek schotsgolf en heerlijke Barbecue buffet: is het weer tijd voor dat jaarlijks familie uitje en is het nu uw beurt dit te bedenken. Dan bent u hier bij het juiste arrangement. Met uw familie stapt u op de plokkewagen die jullie brengt naar de Martinusmolen in Didam. Hier krijgen jullie een rondleiding. Na dit bezoek gaan jullie de strijd met elkaar aan op de golfrecreatiebaan met een potje Schotse golf. U sluit deze grandioze dag af met een uitgebreid barbecue buffet.

Oud Hollandse spellen en Familiebuffet in Gelderland: beleef een onvergetelijke dag samen met uw familie in Gelderland. U begint de dag met een potje Schots Golf of klootschieten. Na heerlijk in de buitenlucht geweest te zijn heeft u binnen de keus uit twee spellen: Oud Hollandse spelen of de wereldspelen. De Oud Hollandse spellen zijn erg populair bij jong en oud. Bij de Wereld spelen speelt u diverse spellen uit verschillende landen. Het familieuitje wordt afgesloten met een verrukkelijk buffet.

All in groepsuitje op de Rijn – Varen, eten en drinken met familie en vrienden: heerlijk met uw familie bijkletsen terwijl u de prachtige omgeving van de Liemers verkent per boot. Tijdens de tocht maakt u gebruik van de lekkere drankjes die zijn inbegrepen. Spot diverse boten tijdens deze 3 uur durende vaartocht over de Rijn. Op het achterdek geniet u van al het lekkers van de barbecue!

Leuke familieuitjes