Image Alt

Vakantie

Vier vakantie in de Liemers

In de Liemers kunt u een heerlijke vakantie beleven. Kom tot rust of ontdek de Liemers te voet of op de fiets. Geniet samen met uw partner, familie of vrienden van een welverdiende vakantie.

.

Leuke vakantietips in de Liemers

Grensoverschrijdend uitjehet uitje gaat van start in de historische kasteelstad ‘s-Heerenberg. Na een hartelijk ontvangst met koffie/thee stapt u in de bus en brengt u een bezoek aan de Eltenberg. Bewonder de interessante bezienswaardigheden en geniet na het maken van de bustocht van een heerlijke lunch in het koetshuis. In Kasteel Huis Bergh neemt u een kijkje in de schatkamer en maakt u een wandeling door de kasteeltuinen en parkbos onder leiding van de tuingids. De dag sluit u af met een kopje koffie of thee.

Een fantastische dag uit: in de historische kasteelstad wordt u hartelijk ontvangen met koffie/thee en kasteelgebak. Aanschouw de historie van deze stad tijdens een rondleiding door het stadsmuseum en Kasteel Huis Bergh. Geniet van een heerlijke lunch en laadt u op voor de bustocht naar de Rijnpromenade. Op de Rijn maakt u een rondvaart. In de kasteelstad wordt deze fantastische dag afgesloten met een 3-gangen diner.

Leuke vakanties