Image Alt

Vakantie

Vier vakantie in de Liemers

In de Liemers kunt u een heerlijke vakantie beleven. Kom tot rust of ontdek de Liemers te voet of op de fiets. Geniet samen met uw partner, familie of vrienden van een welverdiende vakantie.

Leuke vakantietips in de Liemers

Grensoverschrijdend uitjehet uitje gaat van start in de historische kasteelstad ‘s-Heerenberg. Na een hartelijk ontvangst met koffie/thee stapt u in de bus en brengt u een bezoek aan de Eltenberg. Bewonder de interessante bezienswaardigheden en geniet na het maken van de bustocht van een heerlijke lunch in het koetshuis. In Kasteel Huis Bergh neemt u een kijkje in de schatkamer en maakt u een wandeling door de kasteeltuinen en parkbos onder leiding van de tuingids. De dag sluit u af met een kopje koffie of thee.

Een fantastische dag uit: in de historische kasteelstad wordt u hartelijk ontvangen met koffie/thee en kasteelgebak. Aanschouw de historie van deze stad tijdens een rondleiding door het stadsmuseum en Kasteel Huis Bergh. Geniet van een heerlijke lunch en laadt u op voor de bustocht naar de Rijnpromenade. Op de Rijn maakt u een rondvaart. In de kasteelstad wordt deze fantastische dag afgesloten met een 3-gangen diner.

Leuke vakanties