Image Alt

Vergaderen

Vergaderen in een prachtige omgeving

Heeft u binnenkort een vergadering op de planning staan? Maar bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? De Liemers biedt de juiste faciliteiten voor een inspirerende vergadering.

 

Inspirerende vergaderlocaties in de Liemers

Meerdaags vergaderen in een rijksmonument: in de kasteelstad ‘s-Heerenberg kunt u in middeleeuwse sferen vergaderen. De sfeer zal een positieve invloed op u hebben en staat komt tot uiting tijdens de vergadering. Na de vergadering kunt u de historische kasteelstad te voet ontdekken en genieten van een heerlijk 3-gangen diner. In een sfeervol hotel in de directe omgeving van het rijksmonument kunt u overnachten om de volgende dag met frisse energie een nieuwe vergadering tegemoet te gaan.

Congres geven op het kasteel: in de habsburgerzaal van het schitterende kasteel kan uw dagcongres plaatsvinden. De zaal beschikt over voldoende daglicht en is uitgerust met audiovisuele middelen. Tijdens het dagcongres kunt u in het koetshuis genieten van een heerlijk lunch. Sluit het geslaagde congres af met een verfrissend drankje.

De beste vergaderlocaties