Image Alt

Weekendje Weg

Plezierig Weekendje Weg

Bent u eraan toe om er even tussenuit te gaan? Ga op pad in de Liemers en ontdek de vele mooie plekjes. Benieuwd wat de Liemers u te bieden heeft? Breng een bezoek aan de gastvrije streek.

Tips om te overnachten?

Fietsen in het rivierenlandschap Tolkamerhet rivierenlandschap is een uitstekend gebied om te ontdekken op de fiets. Geen idee welke fietstocht u wilt maken, bekijk de diverse fietsroutes. Maak tijdens de fietstocht een stop en vergeet niet te genieten van een goed gevulde picknicktas. Rust heerlijk uit in een rijksmonument en stap de volgende morgen na genoten te hebben van een uitgebreid ontbijtbuffet op de fiets.

Romantisch nachtje weg in de adembenemende kasteelstad: in het golvende landschap van Montferland duikt een prachtig kasteel op. In één van de twee luxueuze suites van de kasteeltorens kunt u echt even tijd maken voor uw geliefde. Benieuwd wat het Montferlandse landschap u te bieden heeft? Stap op de fiets en maak aan de hand van diverse fietsroutes een schitterende fietstocht. Wanneer u op een mooie plek bent gearriveerd, kunt u genieten van een lunchpakket.

Ontspannen weekendje weg in Montferlandbent u toe aan een ontspannen weekendje en wilt u het drukke dagelijkse leven even achter u laten? In het Montferland zal u hartelijk worden ontvangen met koffie/thee of een glas bubbels. U overnacht in een luxe en eigentijdse hotelkamer en u kunt de volgende morgen na het ontbijt vertrekken richting Wellness Center de Bronsbergen. Een dag heerlijk relaxen en ontspannen en de dag afsluiten met een verrukkelijk 3-gangen diner.

Leuke weekendjes weg