32-uurs Vergaderarrangement in Gelderland – Meerdaagse bijeenkomst in Montferland

Bij dit 32-uurs vergaderarrangement zit inbegrepen:

  • Plenaire zaal (zaalhuur niet in de prijs inbegrepen)
  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • Onbeperkt koffie, thee en ijswater
  • 2x Een 2-gangen lunch
  • 1x Een 3-gangen keuzediner
  • In overleg frisdrank in de zaal (op nacalculatie)

Prijs: € 155,00 p.p. op basis van alleengebruik op de kamer.
Vanaf minimaal 6 personen.

De prijs is exclusief zaalhuur en frisdranken. De zaalhuur is afhankelijk van het aantal personen en de opstelling in de zaal.

De prijs van dit 32-uurs Vergaderarrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023.

2 Dagen

32-uurs vergaderarrangement in Montferland

Zoekt u een vergaderlocatie aan de voet van een bosrijk gebied waar u tussen de vergadersessies nog eens even inspiratie op kunt doen en een frisse neus kunt halen? Dan is deze locatie wat u zoekt. 

Voor uw meerdaagse bijeenkomst hebben wij alle mogelijkheden.

Ligging van het hotel

Het hotel is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in alle rust te confereren, trainen, vergaderen of workshops te organiseren.

Naast de goed geoutilleerde zalen, het à la carte restaurant, de moderne hotelkamers en sfeervolle bar biedt de omgeving vele mogelijkheden voor outdooractiviteiten. In het gehele hotel is gratis draadloos internet aanwezig. Tevens bieden wij u een gratis shuttle service aan van en naar nabij gelegen trein- en busstations.

De zalen

Het hotel beschikt over 7 multifunctionele zalen en een bibliotheek. De bibliotheek biedt ruimte voor minimaal 4 tot 16 personen. Vergadert u graag met meer personen, dan is dit mogelijk in één van de andere zalen waar meerdere opstellingen mogelijk zijn. De capaciteit van de grootste zaal is 350 personen.