3 dagen fietsen door het Montferland – Ontdek deze mooie streek

Bij dit 3-daagse Fietsarrangement in Montferland is inbegrepen:

  • Ontvangst met een kopje koffie of thee
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een borrelplank
  • Fietsroutes van de omgeving

Prijs: € 136,25 p.p. op basis van 2 personen per kamer.

Wilt u tijdens u verblijf fietsen huren dan is dat mogelijk. Graag vernemen wij dit bij uw reservering.

Dit arrangement is te boeken met aankomst op zondag, maandag, dinsdag en woensdag.

De prijs van dit 3-daags Fietsarrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Fietsen in Montferland

Deze prachtige locatie ligt direct aan de bosrand en midden in de weilanden. U heeft een geweldig uitzicht op de Montferlandse heuvelrug. De omgeving en uitgestrekte bossen bieden veel plezier voor fietsers. In de buurt vindt u diverse uitkijkposten waar u ver over de prachtige omgeving kunt uitkijken.Voor de fietsliefhebbers onder u bieden wij dit speciale arrangement aan zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw verblijf. U heeft de mogelijkheid luxe fietsen te huren en de fietsroutes liggen voor u klaar.

De omgeving van ons gastenverblijf

Wij bieden u rust in een landelijke sfeer. U kunt heerlijk buiten zitten in de prachtige tuin en u geniet van de schitterende vergezichten. 's Avonds is het goed vertoeven rond de vuurkorven, lekker met een glaasje wijn.

De omgeving is een waar eldorado voor fietsers. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving ook nog andere mogelijkheden zoals kanovaren, zwemmen, een huifkartocht maken, musea bezoeken, golfen of winkelen. En dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

De Kamers - Overnachten in het Montferland

Wij beschikken over 5 sfeervolle kamers die allemaal onlangs gerenoveerd zijn. We hebben een klassieke, Zweedse sfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis kan voelen. Daarnaast hebben we een heerlijke woonkamer waar u met het gezelschap gebruik van kunt maken, net als van de tuin!