4 of 8 uurs vergaderarrangement in Zeddam

Bij het 4 of 8 uurs vergaderarrangement in Zeddam is inbegrepen:

  • Hartelijk ontvangst op de locatie
  • Huur vergaderzaal
  • 4 of 8 uurs vergaderarrangement
  • Een heerlijke pannenkoekenlunch

Prijs: € 43,50 p.p. op basis van minimaal 8 personen. 

De prijs van het 4 of 8 uurs vergaderarrangement is Zeddam is geldig tot en met 31 december 2022.

Vergaderen met uitzicht op de molen

Het restaurant gelegen in het gastvrije Zeddam, Montferland, is bij uitstek een geschikte vergaderlocatie. Het restaurant kan worden omgetoverd tot een vergaderzaal en worden voorzien van vergaderfaciliteiten. 

Geniet tijdens de vergadering van een heerlijke lunch, bestaande uit pannenkoeken. Wilt u tijdens de vergadering gebruik maken van koffie en thee? Geef dit dan aan bij de boeking. Benieuwd naar het bosrijke Montferland? Maak een heerlijke wandeling door Montferland. 

Sfeervolle vergaderlocatie in hartje Zeddam

In de mooiste straat van Zeddam ligt het pannenkoekenrestaurant. Zeddam is gelegen aan de rand van het bosrijke Montferland. Het pannenkoekenrestaurant is niet zomaar een restaurant!

U kunt genieten van een klassieke pannenkoek of u laat verleiden door één van de bijzondere specialiteiten. Kiest u voor een salade of voor één van de andere gerechten. 

In één van de oudste panden van Zeddam gaan jong en modern gepaard met een vleugje nostalgie.

Heerlijke pannenkoeken bereid met geheim beslag

De pannenkoekenmix waarmee de pannenkoeken worden bereid bestaat uit streekproducten en bevat geen kunstmatige geur-kleur en smaakstoffen. 

De pannenkoekenmix wordt volgens het geheime recept volledig ambachtelijk geproduceerd door Molenmeel Montferland. Het maken van de mix gebeurt in de oudste molen in zijn soort van Nederland, namelijk de Grafelijke korenmolen in Zeddam. De molen kunt u vanaf het terras bewonderen.