Avondje uit met familie of vrienden inclusief Pubquiz en Buffet!

Bij dit Avondje uit met Pubquiz en Buffet is inbegrepen:

  • Hersenkrakende Pubquiz
  • Genieten van een heerlijk koud en warm buffet

Prijs: € 27,00 p.p. bij een minimale deelname van 20 personen.

De prijs van dit Avondje uit met Pubquiz en Buffet is geldig tot en met 31 december 2023.

Beleef een gezellige avond

Maak er samen met uw familie een gezellige avond van in Didam. Uw kennis en dat van uw familie wordt op de proef gesteld tijdens de pubquiz. Welke team weet de meeste vragen goed te beantwoorden en kan met de eer strijken. Onder het genot van een heerlijk koud & warm buffet kan gezellig worden bijgepraat en geluisterd worden naar de leuke verhalen van de kleinkinderen. 

Durft u uw kennis te testen?

De groep wordt opgedeeld in teams van 4,5 of 6 personen. Ga samen de uitdaging aan. Vragen over eten, drinken, muziek, film, televisie en foto's worden op jullie afgevuurd in de 6 à 8 rondes. De quiz zal soepel verlopen door de enige echte quizmaster. Die noteert uiteraard ook de score. 

Culinair genieten van een heerlijk buffet

Bij een gezellige avond met vrienden of familie hoort natuurlijk ook een hapje eten. Tijdens de avond geniet u samen van een heerlijk koud en warm buffet.

Het koud en warm buffet bestaat uit onderstaande gerechten:

Koud: boerenvleessalade, couscous kip salade, eiersalade, rauwkostsalade & mesclunsalade, gerookt hamplateau, fricandeau, gerookt makreel & forel, ovenvers brood met kruidenboter & knoflooksaus.

Warm: gehaktballetjes in ketjapsaus, kip in satésaus, varkenslende in stroganoff, warme groentes, friet en gekruide krieltjes.