Dagje fietsen door Montferland met Vriendinnen – Heerlijke Tapasgerechten van de BetsyBox

Dit Dagje fietsen door Montferland met Vriendinnen is inclusief:

  • Diverse lokale Achterhoekse kaasjes
  • Tapas knoflook olijven
  • Toast, crackers, gegrild brood
  • Worstjes
  • Sweet peppers
  • Zoutjes en nootjes
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Old /Amsterdam borrelblokjes
  • Stokbrood, dippers en kruidenboter
  • Dranken zoals wijnen, bieren, frisdranken e.d. naar eigen wens in te vullen

Prijs: € 32,50 p.p. op basis vanaf minimaal 6 personen.
Dit arrangement is 7 dagen per week te reserveren vanaf 1 april tot en met 1 oktober.

De prijs van dit Dagje fietsen door Montferland met Vriendinnen is geldig vanaf 1 april tot en met 1 oktober 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendinnenuitje door het Bosrijke Montferland

Samen met je vriendinnen fietsen jullie met de Betsybox door het bosrijke Montferland. Er zijn twee fietsroutes uitgestippeld met een lengte van 17 tot 25 kilometer. De fietsroutes gaan door het glooiende landschap van akkers en bos. Onderweg zijn er voldoende plekjes op de route om even uit te rusten en samen te genieten van de prachtige omgeving. Bij Wijnbgoed Montferland in Stokkum kunnen jullie de boxen uitstallen, samen kokkerellen en genieten van de heerlijke gerechtjes uit de BetsyBox.

De heerlijke Tapas BetsyBox

De gerechten zijn met zorg voorbereid door de koks en zijn met slechts een paar kleine handelingen onderweg makkelijk klaar te maken. In de Betsyboxen zit al het kookgerei dat nodig is om de gerechten bijvoorbeeld te verwarmen of licht aan te bakken. Er fietst geen kok of begeleider mee. Met de routebeschrijving, kookinstructies en materialen zijn jullie als team in staat om alles zelfstandig uit te voeren.

Heeft u allergieën? Dat is geen probleem, we kunnen het menu hierop aanpassen, zodat iedereen in de groep kan genieten van de heerlijke gerechten. Het is belangrijk dat wij vooraf op de hoogte zijn van de allergieën die van toepassing zijn.

Handige informatie:

Bij dit arrangement zijn 4 E-bikes inbegrepen om de Betsy Boxen mee te trekken. Je kunt bij ook nog extra fietsen huren. Het is mogelijk om een elektrische fiets te huren of een gewone fiets.
Geef bij het maken van de reservering duidelijk aan hoeveel en welke fietsen jullie extra willen huren. Dan zorgen wij ervoor dat alles voor jullie klaar staat!

€ 12,50 per gewone fiets
€ 25,00 per elektriche fiets

Een lekke band, kapotte fietsketting of ander pechgeval kan gebeuren. Geen paniek, hiervoor hebben wij een hulpdienst. Afhankelijk van het pechgeval wordt het probleem ter plekke opgelost of ontvang je een alternatief zodat jullie je weg kunnen vervolgen. Voor kleine ongelukjes is een EHBO-doos aanwezig in de Betsybox.