Familieuitje in Kasteelstad ’s Heerenberg – Met de huifkar maakt u samen een prachtige tour door onze regio!

Bij deze familiedag met huifkartocht is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en een gebakje
  • huifkartocht van 1,5 a 2 uur
  • 3-gangen diner of buffet

Prijs: € 47,50 p.p. op basis van 12 personen.

De prijs van deze familiedag in de historische kasteelstad ‘s-Heerenberg is geldig tot en met 31 december 2023.

Familiedag in \'s-Heerenberg - Leuke dag voor jong en oud!

Kom samen met uw familie naar ons restaurant voor een heerlijke familiedag. Samen met opa, oma, kinderen en kleinkinderen een middag om nog lang over na te praten.

Bij aankomst in ons restaurant wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en een heerlijk stukje gebak. Er wordt tijdens dit moment uitleg gegeven over de dag en de huifkartocht die er voor u staat ingepland. Na de koffie en thee kunt u aan boord stappen van de huifkar en maakt u een prachtige tocht van 1,5 a 2 uur door de omgeving van onze Kasteelstad.

Uiteraard kunnen we de route aanpassen aan u wensen. Wilt u bijvoorbeeld een tocht door de natuur of wilt u tijdens de tocht ook nog een bezoek brengen aan bijvoorbeeld een museum. Alles is mogelijk en wij plannen de tocht in samenspraak met de groep samen.

Bij terugkomst staat er een diner voor u klaar. Bij grotere groepen vanaf 25 personen is het ook mogelijk om in buffetvorm te dineren!

Culinair genieten in een monumentaal pand

Geniet van een diner of buffetin een sfeervolle omgeving. Uiteraard kunnen we rekening houden met dieet- of allergie wensen en zullen wij zorgen voor een heerlijk menu voor u en uw groep!  

GASTVRIJHEID met hoofdletters het belangrijkste product dat we onze gasten bieden. Serveren met een LACH omdat het leuk is voor onze gasten te werken. Tijdens en na de fietstocht staat wij voor u klaar om even nieuwe energie op te doen!

Huifkartocht door \'s-Heerenberg en omgeving

U wordt op onze locatie ontvangen met een kopje koffie of thee en een heerlijk gebakje. Voor de kinderen staat er een glaasje ranja met een plakje cake klaar!

Na  het ontvangst en de uitleg van de dag kunt u plaatsnemen in de huifkar voor een tocht door de omgeving!

De tocht duurt ongeveer 1,5 a 2 uur. Mocht u ook nog een bezoek willen brengen aan bijvoorbeeld een museum of andere bezienswaardigheid dan het programma iets langer duren!

Bij terugkomst in het restaurant kunt u gaan geniezen van een heerlijk diner of van een buffet!