Groepsuitje in Gelderland – Bezoek aan de molen en heerlijk pannenkoeken eten

Bij het Groepsuitje in Gelderland is inbegrepen:

  • Ontvangst op de locatie met koffie of thee en molencake
  • Rondleiding door de molen van 1,5 uur
  • Bij terugkomst heerlijk pannenkoeken eten

Prijs: € 27,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen. 

De prijs van het Groepsuitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2022.

Maak kennis met de oudste molen van Nederland

Maak er samen met uw familie of vrienden een fantastische dag uit van in hartje Zeddam. Kunt u tijdens de rondleiding ontdekken wat deze molen bijzonder maakt? Sluit de dag af met een heerlijke pannenkoek. De pannenkoek mag u naar eigen wens samenstellen. 

Bezoek aan de Grafelijke korenmolen

U gaat langs bij de oudste molen van Nederland in zijn soort. Ervaar hoe het beslag wordt gemalen en hoe deze bijzondere molen te werk gaat. Voorafgaand aan de rondleiding in de molen wordt u hartelijk ontvangen met koffie/thee

Na het bezoek aan de molen geniet u van een heerlijke ambachtelijke pannenkoek met 1-2 of 3 toppings. 

Een bijzonder pannenkoekenrestaurant

In de mooiste straat van Zeddam ligt het pannenkoekenrestaurant. Zeddam is gelegen aan de rand van het bosrijke Montferland. Het pannenkoekenrestaurant is niet zomaar een restaurant!

U kunt genieten van een klassieke pannenkoek of u laat verleiden door één van de bijzondere specialiteiten. Kiest u voor een salade of voor één van de andere gerechten. 

Kinderen kunnen zich vermaken op de speelzolder met uitzicht op de open keuken. In één van de oudste panden van Zeddam gaan jong en modern gepaard met een vleugje nostalgie.