Het Ja-woord gegeven in een monumentaal pand – Trouwen in de kasteelstad

Bij dit arrangement zit inbegrepen:

  • Ja woord geven in de trouwzaal
  • Aansnijden van de bruidstaart
  • Na het aansnijden van de bruidstaart, de bruidstaart nuttigen met koffie/thee

Prijs: € 300,00 p.p bij een minimum van 5 personen. 

De prijs van dit huwelijksarrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Ja-woord geven in een monumentaal pand

Geef u binnenkort het ja-woord en bent u op zoek naar een geschikte locatie? In een monumentaal pand gelegen in 's-Heerenberg kunt u elkaar het ja-woord geven onder toeziend oog van uw dierbaren. Na elkaar het ja-woord gegeven te hebben, kunt u de bruidstaart aansnijden in het monumentale pand. 

Het rijksmonument dateert uit 1531 en was het voormalige gemeentehuis van 's-Heerenberg. Sinds november 2019 is het nieuwe onderkomen van Heemkundekring Bergh. Het schitterende gebouw is in 2019 gerenoveerd waarbij verschillende ruimtes in oude staat zijn hersteld.

Trouwen in de schitterende trouwzaal

In het monumentale pand bevindt de trouwzaal zich op de eerste verdieping. Eeuwenlang worden hier al huwelijken gesloten en nog steeds. Een romantische setting wordt gecreëerd door het middeleeuwse karakter in de ruimte. De trouwzaal kunt u naar eigen wens en in overleg aankleden. 

Catering

De locatie kan in samenwerking met de lokale horeca de catering verzorgen tijdens uw huwelijk. Indien gewenst kan de catering ook worden verzorgd in een van de vele horecagelegenheden die de omgeving rijk is. Er wordt een uitgebreide kwalitatieve keuze aangeboden en streekproducten zullen niet ontbreken.