Scooteruitje en pannenkoeken eten in Montferland

Bij het Scooteruitje en pannenkoeken eten in Montferland is inbegrepen:

  • Scootertocht door het Montferland gedurende 4 uur
  • Stop halverwege of aan het einde van de tocht voor een pannenkoekenlunch of diner

Prijs: € 43.00  p.p. op basis van minimaal 6 personen. 

Keuze pannenkoekenmaaltijd:
Stel uw pannenkoek zelf samen met max. 3 toppings en 2 consumpties (fris of koffie, pils of alcoholvrije bieren)
OF
Keuze uit onze specialiteiten pannenkoeken en 2 consumpties, meerprijs € 3.00 p.p.

De prijs van het Scooteruitje en pannenkoeken eten in Montferland is geldig tot en met 31 december 2022. 

1 Dag

Ontdek Montferland op de scooter

Wist u dat Montferland bij uitstek een geschikt gebied is om per scooter te ontdekken? Montferland wordt gekenmerkt door heuvels, bossen en groen. Stap samen met uw familie of vrienden op de scooter en maak een fantastische scootertocht. Onderweg kunt u genieten van een drankje en snack. Geniet halverwege of aan het einde van de scootertocht van een pannenkoekenlunch of diner. 

Scooteren door het bosrijke Montferland

Voorafgaand aan het scooter rijden, krijgt u uitleg over de scooter en hoe u de scooter dient te gebruiken. Stap na het ontvangen van de uitleg op de scooter en stippel uw route door het bosrijke Montferland uit.

Tijdens het maken van de scootertocht kunt u op een door uitgekozen plek een stop maken om te genieten van een drankje en snack. U mag zelf bepalen of uw halverwege of aan het einde van de scootertocht wilt genieten van een heerlijke pannenkoekenlunch of diner. 

Het geheime beslag voor een heerlijke pannenkoek

De pannenkoekenmix waarmee de pannenkoeken worden bereid bestaat uit streekproducten en bevat geen kunstmatige geur-kleur en smaakstoffen. 

De pannenkoekenmix wordt volgens het geheime recept volledig ambachtelijk geproduceerd door Molenmeel Montferland. Het maken van de mix gebeurt in de oudste molen in zijn soort van Nederland, namelijk de Grafelijke korenmolen in Zeddam. De molen kunt u vanaf het terras bewonderen.