Spannend groepsuitje in het Montferland – Airsoft op een unieke locatie

Bij dit groepsuitje in het Montferland is inbegrepen:

Bij het standaard programma van duurt 2,5 uur krijgt u duidelijke veiligheidsinstructies, uitleg over het airsoftapparaat en over airsoft in het algemeen en maakt u gebruik van het huurpakket, bestaande uit:

  • Airsoftapparaat met onbeperkte BB’s
  • Overall
  • Volledig gelaatsbeschermend masker
  • Tactisch vest
  • Handschoenen (indien gewenst)

Prijs: € 51,50 p.p. op basis van minimaal 8 personen.

Indien gewenst kunnen we het programma nog uitbreiden met een ontvangst, lunch, diner, gezellige groepsbarbecue of lasergamen.

De prijs van dit spannende groepsuitje is geldig tot en met 31 december 2023.

1 Dag

Een onvergetelijk groepsuitje

Bij de multifunctionele experience locatie wordt geloofd in beleving. Een beleving zult u maken van het moment dat u binnenloopt tot het moment dat u wegrijdt. Probeer na uitleg te hebben ontvangen van een medewerker uw tegenstanders zoveel mogelijk te raken, maar zorg ervoor dat uw tegenstanders niet de kans krijgen om u te raken. Over dit groepsuitje zal nog lang worden nagepraat.

Wat is Airsoft?

Airsoft is een (veldslag) simulatiesport waarbij verschillende teams -of personen het tegen elkaar opnemen om missie(s) te volbrengen. Airsoft is een beetje te vergelijken met het alom bekende paintball, met het grote verschil dat er bij airsoft gebruik wordt gemaakt van exacte replica's van bestaande wapens en dat er niet met verfballetjes wordt geschoten.

Airsoft wordt gespeeld met plastic balletjes (biologisch afbreekbaar) van 6 mm gespeeld. De plastic balletjes worden ook wel BB's genoemd. De balletjes 'vliegen' verder en zijn veel accurater dan paintballs. Airsoft kan realisticher en tactischer worden gespeeld dan paintball. BB's laten geen verfvlek achter, daardoor is het lastiger om te zien of iemand is geraakt. Wanneer u op geschoten wordt, kunt u dit wel degelijk voelen en kan het soms pijn doen of een (flinke) blauwe plek achterlaten.

Het is een stoer uitje waar u samen met de groep nog lang over na zult praten.

Voor wie is Airsoft

Vanaf 18 jaar kan airsoft door iedereen worden gespeeld. U dient wel te beschikken over een basisconditie en niet gehinderd te worden door lichamelijke klachten. Airsoft wordt gespeeld in verschillende velden waarbij gebruik wordt gemaakt van geluid en licht. Wanneer men een historie van epilepsie heeft is het niet aan te raden om te airsoften. 

Airsoft is niet geheel zonder risico's. U wordt voorafgaand aan het spelen van airsoft voorzien van beschermende middelen om vitale lichaamsdelen te beschermen tegen de impact van de bb's (kleine kunststofballetjes). Mocht u zelf over beschermende kleding beschikken, dan mag u dit uiteraard meenemen en dragen tijdens airsoft.