Speel de Special Forces Experience – Uitdagend groepsuitje in Gelderland

Bij deze Special Forces Experience in Gelderland is inbegrepen:

  • Airsoftapparaat met onbeperkt BB’s
  • Begeleiding van het Korps Commando Troepen
  • Overall
  • Volledig gelaatsbeschermend masker
  • Tactisch vest
  • Handschoenen (indien gewenst)

Prijs: € 70,00 p.p. op basis van minimaal 8 personen

Indien gewenst kunnen we het programma nog uitbreiden met een ontvangst, lunch, diner, gezellige groepsbarbecue of lasergamen.

De prijs van dit spannende groepsuitje is geldig tot en met 31 december 2022.

1 Dag

Beleef een onvergetelijk groepsuitje

Een unieke beleving waarin u in de huid kruipt van de Special Forces. In deze 3 uur durende extreme ervaring, gebaseerd op echte operaties van de speciale eenheden, staat u voor een aantal bijzondere uitdagingen. Spannender dan dit wordt het niet...

Onder begeleiding van specialisten van het Korps Commando Troepen, wordt u ondergedompeld in een zenuwslopende en spannende ervaring. Uitgerust in "tactical gear" en voorzien de benodigde (airsoft) vuurkracht, gaat u met uw team deze uitdaging aan! De beleving bestaat uit fysieke elementen en mentale uitdagingen. 

Wat is Airsoft?

Airsoft is een (veldslag) simulatiesport waarbij verschillende teams -of personen het tegen elkaar opnemen om missie(s) te volbrengen. Airsoft is een beetje te vergelijken met het alom bekende paintball, met het grote verschil dat er bij airsoft gebruik wordt gemaakt van exacte replica's van bestaande wapens en dat er niet met verfballetjes wordt geschoten.

Airsoft wordt gespeeld met plastic balletjes (biologisch afbreekbaar) van 6 mm gespeeld. De plastic balletjes worden ook wel BB's genoemd. De balletjes 'vliegen' verder en zijn veel accurater dan paintballs.

Airsoft kan realisticher en tactischer worden gespeeld dan paintball. BB's laten geen verfvlek achter, daardoor is het lastiger om te zien of iemand is geraakt. Wanneer u op geschoten wordt, kunt u dit wel degelijk voelen en kan het soms pijn doen of een (flinke) blauwe plek achterlaten.

Voor wie is Airsoft

Vanaf 18 jaar kan airsoft door iedereen worden gespeeld. U dient wel te beschikken over een basisconditie en niet gehinderd te worden door lichamelijke klachten. Airsoft wordt gespeeld in verschillende velden waarbij gebruik wordt gemaakt van geluid en licht. Wanneer men een historie van epilepsie heeft is het niet aan te raden om te airsoften. 

Airsoft is niet geheel zonder risico's. U wordt voorafgaand aan het spelen van airsoft voorzien van beschermende middelen om vitale lichaamsdelen te beschermen tegen de impact van de bb's (kleine kunststofballetjes). Mocht u zelf over beschermende kleding beschikken, dan mag u dit uiteraard meenemen en dragen tijdens airsoft.