Speel het airsoft-arrangement – Uitdagend groepsuitje in Gelderland

Bij dit airsoft-arrangement in Gelderland is inbegrepen:

  • Airsoftapparaat met onbeperkt BB’s
  • Uitleg
  • Overall
  • Volledig gelaatsbeschermend masker
  • Tactisch vest

Prijs: € 52,50 p.p. op basis van minimaal 8 personen
Tijdsduur: 2,5 uur

Indien gewenst kunnen we het programma nog uitbreiden met een ontvangst, lunch, diner of lasergamen.

De prijs van dit spannende groepsuitje is geldig tot en met 31 december 2024.

1 Dag

Beleef een onvergetelijk groepsuitje

Bij aanvang ontvangt u de nodige informatie en uiteraard veiligheidsinstructies. Vervolgens geven wij uitleg over het airsoftapparaat op de “shooting range” en speelt u diverse games in onze indoor-jungle. Ondersteund door spannende licht- en geluidseffecten garanderen wij een onvergetelijke dag! U speelt volledig privé, dus hoeft u geen rekening te houden met andere spelers op het veld.

Wat is Airsoft?

Airsoft is een (veldslag) simulatiesport waarbij verschillende teams -of personen het tegen elkaar opnemen om missie(s) te volbrengen. Airsoft is een beetje te vergelijken met het alom bekende paintball, met het grote verschil dat er bij airsoft gebruik wordt gemaakt van replica's van bestaande wapens en dat er niet met verfballetjes wordt geschoten.

Airsoft wordt gespeeld met plastic balletjes (biologisch afbreekbaar) van 6 mm gespeeld. De plastic balletjes worden ook wel BB's genoemd. De balletjes 'vliegen' verder en zijn veel accurater dan paintballs.

Airsoft kan realisticher en tactischer worden gespeeld dan paintball. Wanneer u op geschoten wordt, kunt u dit wel degelijk voelen en kan het soms pijn doen of een (flinke) blauwe plek achterlaten. U speelt echter met een volledig beschermend gelaatsmasker.

Voor wie is Airsoft

Vanaf 18 jaar kan airsoft door iedereen worden gespeeld. U dient wel te beschikken over een basisconditie en niet gehinderd te worden door lichamelijke klachten. Airsoft wordt gespeeld in verschillende velden waarbij gebruik wordt gemaakt van geluid en licht. Wanneer men een historie van epilepsie heeft is het niet aan te raden om te airsoften. 

Airsoft is niet geheel zonder risico's. U wordt voorafgaand aan het spelen van airsoft voorzien van beschermende middelen om vitale lichaamsdelen te beschermen tegen de impact van de bb's (kleine kunststofballetjes).ft.