Vriendenuitje – Scootertocht – pannenkoekenlunch en heerlijke wijnproeverij

Bij het Vriendenuitje is inbegrepen:

  • Ontvangst op de locatie en uitdelen van de scooters
  • Een heerlijke pannenkoekenlunch
  • Stap op de scooter na genoten te hebben van de lunch
  • Wijnproeverij in het Montferland

Prijs: € 73,50 p.p. op basis van minimaal 6 personen. 

De prijs van het Vriendenuitje is geldig tot en met 31 december 2022.

Beleef een geweldige dag uit in Montferland

Bent u op zoek naar een geschikt vriendenuitje? Dan is dit zeker een aanrader! Het vriendenuitje bevat de juiste ingrediënten, namelijk: scooteren, pannenkoek en wijnproeverij. Onderweg kunt u een stop maken om te genieten van een heerlijke pannenkoek. De dag sluit u af met een wijnproeverij. 

Scooteren door het bosrijke Montferland

Voorafgaand aan het scooter rijden, krijgt u uitleg over de scooter en hoe u de scooter dient te gebruiken. Stap na het ontvangen van de uitleg op de scooter en stippel uw route door het bosrijke Montferland uit.

Tijdens het maken van de scootertocht kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek. Na het maken van een fantastische scootertocht zullen uw smaakpapillen op de proef worden gesteld tijdens de wijnproeverij

Het geheime beslag voor een heerlijke pannenkoek

De pannenkoekenmix waarmee de pannenkoeken worden bereid bestaat uit streekproducten en bevat geen kunstmatige geur-kleur en smaakstoffen. 

De pannenkoekenmix wordt volgens het geheime recept volledig ambachtelijk geproduceerd door Molenmeel Montferland. Het maken van de mix gebeurt in de oudste molen in zijn soort van Nederland, namelijk de Grafelijke korenmolen in Zeddam. De molen kunt u vanaf het terras bewonderen.