Vriendenweekend in Montferland inclusief Mountainbiken

Dit 3-daags vriendenweekend in Montferland is inclusief:

  • Ontvangt met kopje koffie of thee
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een luxe ontbijt
  • MTB route en fiets
  • 2-daags MTB vignet

Prijs: € 160 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs van dit 3-daags Vriendenweekend in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3-dagen weg met vrienden in Montferland

Montferland staat bekend om zijn vele MTB routes dus wilt u met vrienden er een weekendje of zo een paar dagen tussendoor op uit en deze schitterende omgeving verkennen dan is overnachten aan de voet van de bossen natuurlijk fantastisch. De B&B heeft 2 sfeervolle kamers. Kom ook heerlijk mountainbiken en genieten in deze prachtige natuur.

Ons Bed and Breakfast

Onze Bed and Breakfast ligt aan de rand van het Gelderse dorp Zeddam in het mooie Montferland. Wij hebben twee sfeervolle ingerichte slaapkamers met ieder een eigen moderne badkamer. Je hebt een mooi uitzicht over de weilanden met onze kippen en het Bergherbos. Deze verbouwde boerderij is een mooie plek om te genieten van de rust en de natuur.

De mooie omgeving

Het Montferland is een is een bosrijke heuvelachtige omgeving waar je heerlijk kunt genieten van de natuur. Naast de natuur kan je ook qua cultuur en historie je hart ophalen in Montferland. In Montferland vind je de meerdere locaties met "spannende geschiedenis" zoals de Grafelijke molen. De Grafelijke molen stamt uit de 15e eeuw en is daarmee de oudste, nog bestaande torenmolen van Nederland. De andere molen is De Volharding, een beltmolen uit 1891. Het Duitse dorp Elten of het leuke stadje Emmerich am Rhein zijn vlak bij en liggen net over de grens. Het is zeker de moeite waard om deze te bezoeken.