Vriendinnenuitje in Montferland – Samen genieten van een heerlijke Pancake Tea

Bij het Vriendinnenuitje in Montferland is inbegrepen:

  • Hartelijk ontvangst op de locatie
  • Uitgebreide Pancake Tea, met diverse lekkernijen en thee/koffie

Prijs: € 17,50 p.p. op basis van mininaal 4 personen. 

De prijs van het Vriendinnenuitje in Montferland is geldig tot en met 31 december 2022.

Een gezellige dag uit in Montferland

Wilt u samen met uw vriendinnen een gezellige dag uit beleven? Kom naar het gastvrije Zeddam, gelegen aan de rand van het bosrijke Montferland, en geniet van onze eigenwijze Pancake tea!. De Pancake Tea zal uw verwachtingen overtreffen, een high tea maar dan op onze manier! Maak na genoten te hebben van de Pancake Tea een heerlijke wandeling door het bos

High tea\'en maar dan anders

Bij het restaurant kunt u high tea'en, maar wel op een andere wijze. De wijze kan worden beschreven als eigenwijs en ambachtelijk. 

De Pancake Tea bestaat vooral uit pannenkoek creaties. Hierbij kunt u onder andere denken aan Pannenkoek rolletjes met carpaccio, poffertjes spiezen met prosciutto, huisgebakken cake van de molen en nog veel meer! 

Tijdens de Pancake Tea geniet u onbeperkt van de bijzondere thee soorten en of toffe koffie!

Genieten in hartje Zeddam

In de mooiste straat van Zeddam ligt het pannenkoekenrestaurant. Zeddam is gelegen aan de rand van het bosrijke Montferland. Het pannenkoekenrestaurant is niet zomaar een restaurant!

U kunt genieten van een klassieke pannenkoek of u laat verleiden door één van de bijzondere specialiteiten. Kiest u voor een salade of voor één van de andere gerechten. 

In één van de oudste panden van Zeddam gaan jong en modern gepaard met een vleugje nostalgie. Brinks Pannenkoeken is bekend van onder andere hun frikandel speciaal pannenkoek en de Flipchallenge op Facebook!